Az Istenek szigetén és környékén – megjelent az új Tropical magazin

Már több mint egy éve kalauzolja el az igazán elegáns Tropical magazin az olvasóit a világ különböző tájaira. Legutóbb Észak-Amerikába juthattunk el, most pedig Délkelet-Ázsiába utazhatunk. Már az újságárusoknál az új Tropical.

A címlapon zöldellő rizsteraszok Baliról. A képet a főszerkesztő, Mészáros Edit készítette. Akkor, amikor azokon a tájakon járt, melyekről a mostani Tropical szól. Ő mesél arról, hogyan jutott oda, és mit hozott onnét magával.

“Azt hiszem, mindenki életében eljön egy olyan pont, amikor úgy érzi, legszívesebben kirohanna a világból, minél messzebbre a hétköznapok mókuskerekétől, hogy új célokat keressen. Három évvel ezelőtt engem is ez az érzés űzött egészen az Istenek szigetéig, ahol bebarangolhattam egy csodás világot és lelkem bugyrait, hogy két hónapos feltöltődésem alatt kitaláljam: hogyan tovább? Ezernyi élménnyel gazdagodtam, és bár az utam még mindig nem látom kristálytisztán, mégis sokkal világosabban, mint balinéz körutam előtt.”

Egy ilyen körútra invitálja kollégáival együtt most az olvasókat is. Hogy ha csak a kanapén lapozgatva is, de átélhessük ennek a színpompás világnak a misztériumát. Megismerjük Indonézia, Malajzia és a Fülöp-szigetek varázslatos világörökségi helyszíneit, elmerüljünk a „macskakaki” kávé rejtelmeiben és a szerzőkkel együtt fedezzük fel a vulkánok és templomok földjét.

tr

Az egzotikus úton bekukkanthatunk egy modell életébe a Fülöp-szigeteken, és hasznos tanácsokat kaphatunk arra az esetre, ha egymás után két trópusi viharba is keverednénk a tengeren. Fehér Balázzsal, a The Carbonfools énekesével elutazhatunk az Édenkertbe, ahol megtanulhatjuk, hogyan hallgassunk az érzéseikre, Indonézia budapesti nagykövet asszonyától pedig megtudhatjuk, miért érzi otthon magát nálunk egy ilyen távoli országból érkezett diplomata.

De különleges és távoli szépségtippek, transztánc és a Csoki-hegyek is várják az olvasókat, akiknek a szunnyadó ízlelőbimbóit is felébreszti a magazin. Aki elég vállalkozó kedvű, eljuthat olyan filmek mesés kulisszái közé, mint az Eat, pray, love, a Bourne-hagyaték, a Lehetetlen, vagy az Anna és a király. Képzeletben pedig megszállhat Délkelet-Ázsia legizgalmasabb hoteljeiben, melyeket szintén bemutat a magazin.

 

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez