Rejtélyes ragadozó tizedeli a kecskéket Namíbiában

Senki sem tudja, milyen ragadozó portyázik napok óta Ohaingu falu környékén, ahol több tucat kecske esett áldozatául valamilyen furcsa teremtménynek. Az aggodalmakra az ad okot, hogy a háziállatoknak csak a fejét harapja le és fogyasztja el a rejtélyes lény – közölte a NamibianSun internetes kiadása.

Félelem és reszketés lett úrrá Ohaingu településen, ahol a helyiek már félnek kimenni a házukból, nehogy összefussanak a rejtélyes ragadozóval, mely több napja ólálkodik a környéken. A falu vezetője ezért profi vadászoktól kér segítséget a titokzatos lény felkutatásához és esetleges kilövéséhez. A helyiek elmondták, hogy a rejtélyes ragadozó már több tucat kecskét ejtett el, de csak a fejüket harapta le. Őrző-védő kutyáik pedig nem mernek a tetemek közelébe menni, furcsán viselkednek az utóbbi napokban – mesélte Uris Nghidinihamba Ndilula.

Komoly problémát jelenet a helyieknek az is, hogy nem tudják hol biztonságba helyezni a háziállataikat. A tetemeket pedig még nem gyűjtöttek össze, ezért orrfacsaró bűz lepte el a falut. Ez ráadásul más ragadozók figyelmét és felkelti a környéken – mondták a vadászok, akik most azon fáradoznak, hogy mielőbb megtalálják a rejtélyes szörnyeteget, amely terrorizálja a falut .

ohaingu3120501

 

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez