Haditengerészeti egyenruhában a McDonald’s dolgozói

Tajvanon a személyzetet imádják beöltöztetni, ennek köszönhetően az éttermek forgalma is növekszik. Idén év elején is váratlanul meglepő jelmezbe öltöztek a dolgozók.

A tajvani McDonald’s jól ismert már arról, hogy beöltöznek a dolgozói. Így lett híres tavaly egy fiatal lány is, aki a legcukibb eladó lett a szigeten. A gyorsétterem-lánc már prezentált szobalányruhás, mazsorett-jelmezes, macskafüles, iskolai egyenruhás alkalmazottakat is.

Ezúttal azonban Tajvan délnyugati városában, Tajnanban a személyzet a nemzeti hadsereg és haditengerészet egyenruhájában várta a vendégeket – számolt be az FTV News.

A híradás szerint a mutatványt nem fogadták valami jól. A hadsereg, a haditengerészet és a légi erő most tárgyalnak a tajvani hatóságokkal, és jogi lépéseket szeretnének kezdeményezni a McDonald’s ötlete ellen. Szerintük ugyanis nonszensz, hogy az étteremben ilyen egyenruhát viselhetnek azok, akik nincsenek aktív szolgálatban. Ez a tajvani jog szerint bírsággal sújtható, ennek összege akár 500 dollár (145 ezer forint) is lehet.

A tajvani McDonald’s talán a jövőben óvatosabban választja ki dolgozóinak jelmezeit.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez