Mindenki a tajvani McDonald’s eladóba szerelmes

Sok srác, aki Tajvanon járt, azt mondja: milyen szépek a tajvani lányok. Az országban egy McDonald’s eladó lett óriási sztár, jelenleg mindenki belé szerelmes az interneten.

Tajvanon különösen figyelnek az elárusító lányok megjelenésére. Már számtalanszor dobták fel az eladók ruháit például, hogy még csinosabbak legyenek, és vonzzák a vevőket. Az interneten is rendszeresen megjelennek nagyon csinos eladólányok, és egyre nagyobb a vita arról, vajon melyikük a legaranyosabb, legcsinosabb, legszebb? Megszületett az eredmény.

1434600364-3848253218 1434600229-1343065

Azt mindenki tudja, hogy a McDonald’s gyorsétteremláncnak már van egy kabalája: Ronald McDonald. Tajvanon azonban létezik még egy kabala, az úgynevezett „McDonald’s” istennő, aki valószínűleg sokkal népszerűbb a vörös hajú bohócnál.

Wei Han Hszu, más néven Weiwei, vagy Haitun (utóbbi kínaiul „delfint” jelent) azután lett különösen híres, hogy egy sor fénykép jelent meg róla az interneten egy tajvani blogger jóvoltából. A helyi internetezők azonnal belezúgtak a lányba, akinek nagy kerek szemei vannak, és édes mosolya. Valóságos háború indult meg azért, hogy kiderítsék:  melyik McDonald’s-ban dolgozik a képen látható lány. Egyértelműen ő lett a nyertese a McDonald’s királynők versenyének, miután az internet felrobbant tőle Tajvanon.

Weiwei egyébként részmunkaidőben dolgozik a McDonald’s-ban, és főiskolai hallgató. A lány korábban már megjelent az interneten, de akkor a cég kissé más stílusú ruhát kölcsönzött neki. Miután képei vírusként kezdtek terjedni az világhálón, a vékony szépség több tajvani műsorban is megjelent, amivel hírneve tovább növekedett. Azóta állítólag modellként is dolgozik, és rendszeresen oszt meg képeket magáról a saját oldalán.

1387902825-4146049932

rfgdfgdfg fsfsdfd fwefgdfgg wefsdfdsf
Weiwei elmondása szerint az online-hírnév valóban több vendéget hozott be a munkahelyére, de a főnöke nem túl boldog a nyüzsgéstől, mert az ilyen rajongók hajlamosak feltartani a sort, beszélgetni akarnak, fényképet készítenek, és ha a lány éppen nem dolgozik, akkor vásárlás nélkül távoznak.

A híressé vált lány Instagram és Facebook oldala elérhető azoknak, akik nem akarnak Tajvanra utazni egy ebéd és egy fotó kedvéért.

(Visited 3 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez