A nagyanyja hozott világra egy kisbabát

Kelcey McKissack minden komplikáció nélkül, egészségesen született meg a texasi Medical Center of Plano kórházban. Ami Kelcey-t kiemeli a naponta születő többi kisbaba közül, hogy anyukája helyett a nagymamája hozta világra.

A 28 éves Kelley McKissack és férje, Aaron már évek óta próbálkoztak, hogy gyerekük lehessen, de különböző okok miatt ez nem sikerült. Illetve háromszor is sikerült megfogannia Kelley-nek, de végül minden alkalommal elvetélt. A rengeteg szomorúságot megélt pár végül a mesterséges megtermékenyítés mellett döntött.

Kelley édesanyja, Tracey Thompson ajánlotta fel, hogy kihordja lánya gyermekét. Bár már hét éve túl volt a menopauzán, teljesen egészséges, így az orvosok biztonságosnak ítélték a döntést.

Így született meg a maga három kilójával Kelcey McKissack, aki anyja és nagyanyja nevének kombinációját kapta. A család azért tette nyilvánossá az esetét, mert szeretné megmutatni a világnak, hogy a béranyaság is opció, senkinek sem kell feladni a gyerekvállalás álmát, ha a saját egészségügyi állapota nem engedi azt.

Fotó: Facebook

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez