Kisokos migránsoknak: Így flörtölj a nőkkel!

Megrendítették a szilveszteri tömeges molesztálásról szóló hírek a belga bevándorlásügyi minisztert. Szimpla sopánkodás helyett azonban tettekre sarkallta a kölni eset. Antwerpenben már tesztelik a menekülteknek szánt brosúrát.

A flörtben nincsenek konkrét szabályok – figyelmeztet a kisokos a brit Daily Mail beszámolója szerint. A bizonytalan európai tiniket is sokszor felbosszantó megállapítást persze sok jó tanáccsal egészítették ki.

Kezdjük köszönéssel a beszélgetést, és lehetőleg „legyünk viccesek”, „nézzünk a másik szemébe”, de „kezünkkel ne piszkáljuk” a nőket! Hogy mi számít viccesnek az európai nők szemében, azt nem pontosították a kisokos írói. Arra viszont figyelmeztetnek: óvatosan a fütyüléssel, nem mindenki szereti. Arra is, hogy ha valaki kihívó ruhában van, nem feltétlenül keres szexpartnert. Viszont közösülés útján könnyen terjednek a szexuális betegségek.

Azt is elmagyarázzák az újonnan érkezőknek, hogy a többnejűséget, a házasságra kényszerítést és a prostituáltakkal szembeni erőszakot az európai törvények büntetik. A szexuális kisebbségről is írnak, hogy például Belgiumban összeházasodhatnak és gyermeket vállalhatnak az egynemű párok, és hogy toleránsan viszonyulnak a transzneműekhez.

A belga menekülttáborokban hamarosan forgalomba kerülő füzet ugyanakkor a kézfogás és az arcra puszi illemtanát is felfedi. Valamint arra is figyelmezteti a migránsokat, hogy Európában nem ildomos verni a gyereket.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez