Borzalmas tévedés: kemény pornó a temetésen

Fiatal apukát és kisfiát temették Cardiffban, amikor a gyászoló tömeg hangos nyögésekre lett figyelmes. A téves videó négy hosszú percen át sokkolt.

Szilveszterkor szenvedett autóbalesetet Simon Lewis és családja. A 33 éves fiatalember mellett héthónapos terhes felesége és hároméves kislánya ült a kocsiban. A férfi meghalt. Az anya három nap múlva megszülte gyermekét, aki azonban csak pár óráig élt.

Apa és pici fia temetésén egy emlékvideót akartak lejátszani a gyászolóknak, amikor morbid tévedés történt. Kemény pornót mutatott a képernyő és hangos nyögéseket hallatott az erősítő – négy hosszú percen keresztül. Simon Lewis apósa őrjöngött, hogy állítsák le.

Az egyik gyászoló elmondása szerint a temetkezési vállalat munkatársai azonnal megpróbálták elhárítani a hibát, amit vélhetően egy kóbor internetjel okozhatott. A város önkormányzata vizsgálja az esetet.

A temetést celebráló lelkész, Lionel Fanthorpe megrendülten kért elnézést. Állítólag azt is mondta, hogy 30 éves pályafutása során még nem élt meg ilyen szennyet.

(Visited 3 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez