Imám Walesben: igen, fiúk, nektek is lehet szexrabszolgátok!

Közeleg a végítélet órája. Ezt prédikálja egy imám Cardiffban. Három híve már Szíriába ment, hogy harcoljon az Iszlám Állam hadseregében. A jezidi szektához tartozó lányokat és asszonyokat az Iszlám Állam szexrabszolgaként adja el a dzsihádharcosoknak. Ennek alapján hittanórán megkérdezték a mecsetben az imámot: lehetséges-e a szexrabszolgaság a próféta tanítása szerint?

Erre válaszolta azt Ali Hammuda imám, hogy a próféta szerint a végítélet közeledését a többi között az is jelzi, hogy egy rabszolgalány fiút szül a mesternek. Ebből a szélsőséges hitszónok arra következtet, hogy a nők szexuális rabszolgasága megengedett dolog az Iszlám Államban. Több mint 5000 jezidi lány és asszony jutott erre a sorsra. A hittudósok 99%-a elítélte a rabszolgaságot.

Nem így Ali Hammuda Cardiffban – írja a brit bulvárlap, a Daily Mail. Ő még tovább is ment: azt mondta a hittanórán, hogy az anyátokat is kezelhetitek úgy, mint rabszolgát. Ha pedig az apátok akadályoz abban, hogy az iszlám tanítását kövessétek, akkor őt is tekintsétek rabszolgának. Egy újságíró álruhában hangfelvételt készített a régebbi hittanóráról. A felvételt most tették közzé Nagy-Britanniában, ahol sokan a szélsőséges prédikátorok be-, illetve kitiltását követelik a franciaországi és németországi terrorakciók nyomán.

Mit mond maga az érintett, a 28 éves imám? Sohasem szólítottam fel senkit az Iszlám Állam támogatására. Ez lehet, hogy igaz, de nem véletlen, hogy három fiatal híve már Szíriába ment, hogy csatlakozzon az Iszlám Államhoz, ahol a nők szex rabszolgasága bevett gyakorlat.

Kép: Cardiff (Wikipedia)

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez