Lehet-e egy kecske a tigris homoszexuális szeretője?

November 26. óta komoly figyelem fordul a Primorszkij Szafari-parkra, ahol a szibériai tigris, Amur nagy barátságban él az ebédjének szánt kecskével, Timurral. A párost vádolták már reklámfogással, újabban pedig egy jogász meleg propagandával.

Oroszországban évek óta törvény tiltja a homoszexualitás propagálását kiskorúak körében. Most erre hivatkozva tiltaná le Alekszej Kresztijanov novoszibirszki jogász a híres tigris-kecske párost mutató videókat.

Az orosz főügyészségnek címzett levelében azt írja, hogy a furcsa pár a gyerekek jogait fenyegeti. Szerinte a hímnemű állatok nem hagyományos együttélésének pozitív megítélése rejtett meleg propaganda, amely negatívan befolyásolhatja a személyiségfejlődést és kíváncsiságot ébreszthet a nem hagyományos szexuális kapcsolatok iránt.

Hogy lesz-e foganatja az ügyvéd nyakatekert értelmezésének, nem tudni. Egyébként sem biztos, hogy sokáig együtt maradnak még az állatok. A héten ugyanis három napra különköltöztették őket, miután a tigris megcibálta az őt felöklelni próbáló kecskét. Ezenkívül az sem kizárt, hogy a párzási időszakban Amur a megszokottnál agresszívebben fog viselkedni.

(Visited 3 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez