Trump-burgerrel indítja a választási kampányt egy étterem

Sokan komolytalannak tartják az elnökjelölt-aspiráns Donald Trumpot. Mégis ő az első a republikánusok között most is, amikor Iowában elkezdődik az elnökjelöltek választása. A nagy napon új hamburgert kínál egy étterem.

A Trump-burgerrel újra nagyszerűvé teszik a hamburgereket – magyarázza a winterseti Northside Cafe. A szlogen az üzletemberből politikussá avanzsált Donald Trump egyik korábbi kijelentésére utal, amely szerint újra naggyá teszik Amerikát.

Hasonlóan élcelődő stílusban fogalmazták meg a házikenyérből készült bárányhúsos, hagymás szendvics leírását: „A férfinak, aki szeret ripacskodni (to ham) a kamerák előtt, sonkával (ham) pakoltuk tele […] Adtunk hozzá foszlós (shredded) sajtot is, ahogy Trump folyamatosan szétfoszlik (to shred) a versenyben.”

Viszik, mint a cukrot a Trump-burgert – mesélték az étterem tulajdonosai az amerikai Fox News-nak. A hatalmas szendvicset sült krumplival együtt 14,99 dollárért (körülbelül 4.300 forint) árulják.

Iowa egyébként nemcsak a hamburger miatt érdekes, hanem mert ott rendezik ma az előválasztás első fordulóját. A regisztrált párttagok most véleményezhetik először, melyik politikust szeretnék republikánus, vagy demokrata színekben indítani elnökjelöltként.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez