Di Caprio játsza Putyint, tuti

Sokan akarták már filmre vinni az orosz elnök életét, például Oliver Stone is. Vlagyimir Putyinról mostanában készülnek politikai thrillert forgatni, Leonardo Di Caprióval a címszerepben – legalább is erről számolt be ma a Dozsgy honlapja.

„Nagyon-nagyon-nagyon érdekes volna Putyin, örömmel játszanám el” – nyilatkozta az immár ötödszörre Oscar-esélyes Leonardo Di Caprio a német Welt am Sonntag-nak januárban. A kijelentés futótűzként terjedt ugyan a médiában, de konkrét elképzelésekről, lehetőségekről nem esett szó – eddig.

Az amerikai színész eljátszhatja a vágyott szerepet – írta ma meg az orosz Dozsgy televízió honlapja. Úgy tudják, a Nagy-Britanniában bejegyzett Knightsbridge Entertainment dolgozik egy, az orosz elnökről szóló politikai thrilleren. A főszerepet Di Caprio fogja játszani – erősítette meg két a céghez közeli forrás is.

Putyin cím alatt a Knightsbridge Entertainment és az iMDB honlapján is szerepel már a film. Ezek alapján azonban csak annyi tudható, hogy folyamatban van az alkotás. A Dozsgy viszont tudni véli, hogy tavasszal kezdik forgatni a filmet, amely 2017 tavaszán kerül a mozikba.

Némi részletet a Knightsbridge Entertainment egyik top-menedzserétől, Valerij Szaarjantól sikerült a Dozsgynak kiszednie: az egész múlt évben dolgoztak a Putyin-filmen, jelenleg három író véglegesíti a forgatókönyvet. Hogy ki lesz a rendező, nem árulta el. A szereposztásról pedig csak annyit mondott, hogy élvonalbeli hollywoodi színészekben gondolkoznak.

Di Caprio hivatalos képviselőjével nem sikerült kapcsolatba lépni, hogy megerősítse a hírt. Az orosz elnök szóvivőjét, Dmitrij Peszkovot is megkérdezték. Ő azonban nem kommentálta a dolgot, mondván: semmit sem tud róla.

Kép: Wikipedia

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez