Szarvast lőtt az oroszoknak Depardieu

Lövés dördül, és a vadász büszkén beszél elejtett áldozatáról. Bár Sergio Leone újraértelmezett zenéje szól a háttérben, mégsem westernt, hanem reklámot látunk.

„A szarvasvadászathoz mindig pontosnak kell lenned!”

– figyelmeztet a lenti hirdetésben Gerard Depardieu.

„A Cvstos-omnak hála én mindig pontos vagyok”

– folytatja elégedetten rákönyökölve egy kilőtt tetemre.

Nem először reklámozza a svájci Cvstos „Proud to be Russian” limitált szériás karóráit a francia színész. Ezzel a mostanival azonban kiverte a biztosítékot otthon. A Le Figaro szerint Depardieu megint bebizonyította, hogy semmit nem csinál.

Persze nem valószínű, hogy magára venné ezt a sztár. Azért sem, mert amióta a magas francia vagyonadó elől Oroszországba „menekült”, büszkén beszél új hazájáról. Sőt, szolgálja is hálája jeléül, hogy 2013-ban orosz állampolgárságot adományozott neki Vlagyimir Putyin.

Emiatt dolgozik együtt a svájci óragyártóval is már 2014 óta. Akkor kezdték gyártani az orosz büszkeség óráit. Az orosz címerállattal, a kétfejű sassal díszített luxusórákat átlagosan 30.000 dollárért (körülbelül 8,5 millió forint) árulják.

Azonkívül, hogy ízléstelennek és kétesnek nevezi a reklámot a sajtó, nem kizárható, hogy hamarosan az állatvédők is panaszkodni fognak miatta. Sőt, akár bírósági ügy is lehet belőle.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez