“Szeressük egymást, gyerekek!” – Valentin-napi Teniszverseny a Tabánban

Immár tizennyolcadik alkalommal indult el a Valentin-napi páros teniszverseny február 13-án, a Tabán Tenisz Centerben. Idén is 28 páros méri össze tenisztudását a pályákon.

A rendezvényt reggel, a Magyar Borok Útja Rallye Kft. ügyvezetője, Megay Róbert Péter nyitotta meg, majd átadta a szót Kiss András versenybírónak, hogy ismertesse a szabályokat a résztvevők és a sajtó munkatársai előtt. Egy kis reggeli után pedig megindult a bemelegítés, majd elkezdődtek a baráti meccsek.

IMG_9041

A sportolás mellett, a teniszgála az üzleti és baráti kapcsolatok építésére is szolgál. A versenyzőket pedig négy csoportra osztották a szerezők: gazdasági és közéleti csoportok, illetve a sportolók és a polihisztorok.

IMG_9020

Idén pedig Tarlós István lett a teniszverseny fővédnöke. Budapest főpolgármestere mellett olyan ismerős nevek gazdagították a palettát, mint Dr. Pintér Sándor belügyminiszter, Stumpf István alkotmánybíró, Dr. Fazekas Szabolcs, az Európai Számvevőszék tagja és még sokan mások.

IMG_9049

A reggel kezdődő verseny egészen 15 óráig tart, majd egy kis pihenő után a Pesti Vigadó Étteremben folytatódik, ahol egy ünnepi díjátadó keretében fogadják a vendégeket.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez