Zseniális találmány – edzés közben mos, és még az árammal is spórol

Az innováció felsőfokát mutatjuk be a következő pár percben. Miközben a nők hétköznapi életét a házimunka és alakjukkal kapcsolatos aggódás teszi ki, itt a kerékpár, amivel edzhetünk, sőt még moshatunk is.

Az ötlet elképesztő: testmozgás és mosógép. Mindkét dolog lehet szórakoztató, és két legyet ütünk egy csapásra. Vannak napok, mikor az ember úgy érzi, soha nem ér a házimunka végére, nincs meg a motiváció és az ember több időd szeretne másra is fordítani. Bizony, nehéz az élet.

De ennek most vége- mondanák a tévéshopban. Hála annak a találmánynak, melyet kínai diákok terveztek, az élet megváltozhat. A Bike Washing Machinet, vagyis a Mosógép biciklit a diákok csak BiWa-nak nevezik. Ez egy emberi erővel hajtott mosógép, ami miközben környezetbarát és vízkímélő, lehetőséget teremt a testedzésre.

3

Az innovatív bájkot ugyan még nem dobták piacra, a képeken láthatjuk, hogy a kerékpár első részén milyen módon van jelen a mosógépdob. Egy képernyő pedig használata során megmutatja, mennyi kalória elégetésével érjük el az aktuális mosó programot.

1

Ha valaki beszerez egy ilyet, nem élhet többé azzal a panasszal, hogy nincs elég ideje edzeni. Miközben mosunk, edzünk, edzés közben pedig mosunk. Jó, mi? A következő lépés, hogy innentől mindenki, aki edzeni akar, maga hajtsa az áramtermelő kerékpárt is, így még az elektromos áramon is spórolhatunk. Éljen a környezetvédelem!

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez