Lebukott a pornósztár egyetemi tanár

Fiatal lányokat tett kamerák előtt rendszeresen a magáévá Nichals Goddard egyetemi tanár, aki egyébként a Manchesteri Egyetemen tanított kémiát a hallgatóknak. Mindez természetesen munkaadója előtt titok volt, de az internetnek köszönhetően fény derült másodállására, ami miatt végül felfüggesztték állásából.

„Old Nick”- ez volt a pornós neve a 61 éves kémiaprofesszornak, aki nála több mint 40 évvel fiatalabb csajokkal szerepelt együtt több tucat pornófilmben. A legtöbb partnere 18-19 éves lány volt, bár volt egy-két huszonéves is, de velük már ritkábban szerepelt a 18 +-as filmekben.

Leghíresebb műve az „Öreg Nick megb**sza szőke Lexit”, amely a Pornhub internetes pornóoldalon töretlen népszerűségnek és nézettségnek örvend. A statisztikai adatok szerint több mint egymillióan látták már a filmet, amely folyamatosan pörgeti az oldal látogatottságát az üzemeltetők nagy örömére.

dfddf

A kémiaprofesszort végül az egyik diákja buktatta le, ahogy az a nagykönyvben is meg van írva. A hallgató ugyanis “véletlenül” bukkant rá egy pornófilmre, amelyben felismerte tanárát, “Old Nick-et”.

Az ügy kirobbanása után a 61 éves csődőr a The Sunnak elmondta, hogy szerinte mindaz, ami most vele történik, álszentség és képmutatás azoktól az emberektől, akik pornót néznek, de közben bírálják és elítélik azokat, akik ezekben a filmekben szerepelnek. A lebukott tanár azt is hozzátette, hogy az egyetemi szervereken ráadásul kimutatható, hogy az esti órákban és hétvégén a diákok szinte csak pornót néznek, a webforgalom 75%-a ugyanis pornófilm-oldalakra vezett. Nichals Goddard arra a kérdésre, hogy miért kezdett el pornózni, azt mondta, hogy ezzel sikerült levezetnie a stresszt, és maga mögött tudnia a válását.

 

kép:manchestereveningnews.co.uk

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez