Ő készítette az utolsó szelfit a lezuhant Flydubai-gépről

Anna Szergejeva 1989. december 15-én született Kirgizisztánban, 2016. március 19-én hunyt el Rosztov-na-Donuban. A lezuhant Flydubai gép áldozata lett, felszálláskor még fényképezett.

Szombat óta nincs új bejegyzés Anna Szergejeva Facebook és Instagram oldalán. Egyedül VKontakte adatlapjára érkeznek folyamatosan a búcsú és részvét üzenetek. A fiatal nő utolsó szelfijét a Flydubai légitársaság Boeing 737-es gépén készítette.

d3

Barátaitól a Komszomolszkaja Pravda megtudta, hogy Anna 18 éves volt, amikor édesapja meghalt. Az ukrajnai Harkivból négy éve költözött Oroszországba vőlegényéhez. A kapcsolat azonban tönkre ment és félévvel ezelőtt kezdett manikűrösként dolgozni Dubaiban. Onnan támogatta otthon maradt édesanyját és 11 éves öccsét. Őket indult meglátogatni a szerencsétlenül járt géppel.

A Boeing 737-800-as azután csapódott a reptér betonjába, hogy két órát körözött a levegőben a rossz látási viszonyok és a viharos időjárás közben. Balesetét senki sem élte túl, a többségében orosz áldozatok közt négy gyerek is van.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez