Béreljen vonatot bulihoz – A sör benne van

Az öregdiák partik nagyon népszerűek Japánban, így egyre több területen jelennek meg olyan szolgáltatások, amik ennek változatosságát célozzák meg. Akár vonatot is lehet bérelni egy kis partizáshoz.

Japánban az véndiákok ahelyett, hogy 25 évente rendeznének osztálytalálkozót, akár évente összejönnek. Ezt a hagyományt az egyetemet is igyekeznek erősíteni, és támogatni, mivel az egyetemet szőtt kapcsolatok tartósabbak lesznek, még a felnőtt életünkben is ápolják ezeket a kötelékeket.

A legfontosabb persze mindig a jó helyszín, amire a sok lehetőség közül egy vasúti kocsi lehet, a Seibu vonalon, amin nyugodtan lehet ereszd el a hajamat buliz tartani a haverokkal. Az új vállalkozás része a Seibu vasúti társaság kampányának, aminek keretében az elmúlt években sok sörtúrát és rejtélytúrát tartottak vonataikon.

screen-shot-2016-03-28-at-15-26-54-e1459147655624

Az elsődleges célcsoport egyébként azon iskolák voltak, akik eme vonal mentén vannak. Akik megrendelik a szolgáltatás, megmondhatják, hogy mely állomáson vegye fel őket a vonat, és kit hol rakjon le a buli után. Egy főre csupán 20 ezer forint körül van az este, amiben benne van némi nasi és sör. Megint egy ürügy arra a japánoknak, hogy igyanak és garázdálkodjanak a vonaton.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez