Köteg pénz a párna alatt – mégsem örül a vendég

Nagyon jóságos volt a fogtündér, aki Kínában egy vendég párnája alá dugott egy köteg pénzt. A vendég mégis felháborodott. Miért?

Egy férfi Délnyugat-Kínában nagyon meglepődött, mikor közel 10 ezer jüant (kb. 430 ezer forint) talált a párnája alatt. Ahelyett viszont, hogy örült volna fel volt háborodva, mivel szerinte senki nem tette rendbe az ágyat az előző vendég után. A férfi családjával csupán egyetlen éjszakát töltött a szállodában, de a hanyag szolgáltatás után ért szerencse sem hatotta meg.

„Amikor reggel készülődtem, egy halom pénzt találtam a párna alatt”- mondta a férfi. Nem csak, hogy nem örült a pénznek, de annyira becsületes is volt, hogy jelentette a szálloda személyzetének, a pénzt pedig később átadták a rendőrségnek. Mint kiderült a pénzt az előző vendég felejtette ott. A férfi ugyanakkor panaszt tett a szállodára, hogy milyen hanyag módon kezelik a szobákat.

Egy kínai újság szerint a kínai törvények kimondják, hogy még az olcsó vendégházakban is minden nap cserélni kell az ágyneműt.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez