Legyen pontos és udvarias! – Hóhért keresnek az interneten

Érdekes, különleges munkára vágysz és emberekkel szeretnél foglalkozni? – Körülbelül így kezdődik az orosz közösségi oldalakon terjedő felhívás, amely hóhért keres.

Nem csigázzuk tovább a kedélyeket, a Viborgi Vár fogalmazta meg sajátosan igényeit. A Vkontakte orosz közösségi oldalon közzétett szöveg egészen pontosan így hangzik:

„Unod a kollégáid? Érdekes és különleges munkát szeretnél az emberekkel? Meg akarod valósítani legtitkosabb vágyaid? Akkor ez a munka éppen neked való: a Viborgi Vár hóhért keres!”

vibor1

Az egykori kereskedőváros várának kínzókamrájában látja majd el feladatait a szerencsés kiválasztott, akinek heti öt napot kell majd dolgoznia. A jelentkezőktől pontosságot, türelmet, udvariasságot és humorérzéket várnak. Fontos kitétel, hogy 18 és 30 év közötti legyen az illető. Nagy előny, ha tud angolul.

Nemcsak az lesz szerencsés, akit felvesznek, de a kínzókamra látogatói is. Ugyanis a hóhér a kivégzések helyett valójában teremőri feladatokat lát el idén májustól.

A felhívás stílusa nagyon megtetszett az internet orosz népének. A legtöbb kommentelő már csak azért is szívesen elvállalná az állást, mert akkor a hóhér bejegyzés bekerülne a munkakönyvébe.

Kép: A Viborgi Vár (TCsO)

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez