Férfi lenne ismét az átoperált olimpikon

Az Egyesült Államokban népszerű reality sorozat főhőseiről, a Kardashian családról írt könyv szerzője, Ian Halperin azt állítja a TheWrap című hollywoodi portálnak, hogy a sorozat egyik szereplője, Caitlyn Jenner, megbánta, hogy nővé operáltatta magát.

Bruce Jenner, aki 1976-ban olimpiai bajnoki címet nyert tízpróbában, tavaly jelentette be, hogy nővé válása befejeződött és ennek megfelelően Bruce helyett a Caitlyn nevet használja.

Halperin elmondása szerint a könyv megírásához szükséges anyagok gyűjtése közben többen is azt mondták neki Jenner környezetéből, hogy Caitlyn hónapok óta boldogtalan és azt fontolgatja, hogy újra férfi legyen.

Egyik forrása megerősítette, hogy Caitlyn érzékeltette neki: megbánta már a nemátalakító műtétet és utalt arra, hogy esetleg ismét Bruce Jenner lesz belőle. Jenner egyik régi barátja elmondta az írónak, hogy bár Bruce/Caitlyn-t „izgalmas borzongással” töltötte el, hogy a transzneműek jogainak élharcosává váljon, most mégis az átalakítás visszacsinálásán gondolkodik „a következő pár év vonatkozásában.”

Jenner egyik képviselője azonban a Gossip Cop weboldalon tagadja dolgot és Halperin állításait a „nap legostobább kijelentésének” tartja.

Az író azonban fenntartja kijelentését és idézi Jenner egyik barátját, aki szerint nagyon nehéz volt a nemátalakító folyamat Bruce/Caitlyn számára. Azt állítja: Nagyon örül annak, hogy felhívhatta a figyelmet a transzneműekkel szemben régóta tapasztalható diszkriminációra, de szerintem van esély arra, hogy az elkövetkezendő években keresztülmegy majd egy visszafordító folyamaton. Nem hiszem, hogy egy ilyen fejlemény nagy meglepetést keltene a közelebbi hozzátartozói között. Sokkal nehezebb helyzetben van, mint azt valaha is gondolta volna.

Mélységesen együtt érzek vele és tudom, hogy az igazi barátai mellette állnak majd, akármilyen utat is választ.

Halperin szerint a Kardashian családhoz közel állók közül többen is megerősítették neki: Jenner azért lenne újra férfi, mert „továbbra is a női nem iránt érdeklődik.”

(Visited 1 times, 1 visits today)
  1. […] Forrás: Férfi lenne ismét az átoperált olimpikon […]

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez