Az al-Kaida Bill Gates kivégzéséről beszél

Az Iszlám Állam miatt háttérbe szorult terrorszervezet szerint az amerikai gazdaságot úgy lehet a legjobban tönkre tenni, hogyha olyan fajsúlyú embereket gyilkolnak meg, mint Bill Gates, aki köztudottan a világ leggazdagabb embere.

Az al-Kaida felszólította támogatóit, hogy a Microsoft alapítóját és a hozzá hasonló gazdag és befolyásos embereket meg kell gyilkolni, hogyha megakarják bénítani az Amerikai Egyesült Államok gazdaságát.

A felhívást a terrorszervezet propaganda magazinjában, az Inspire-ben jelent meg. A cikkben ráadásul még tanácsokat, illetve útmutatót is adtak ahhoz, hogy az ilyen személyek ellen miként kell merényletet végrehajtani, hogy a siker biztos legyen,

A Jemenben kiadott al-Kaida magazin szerint Bill Gates és a többi gazdag ember bűnöző, akiknek a megölésére a próféta adott utasítást, illetve parancsot. Emellett a terrorszervezet határozottan ki jelentette, hogy soha nem fogják letenni a fegyvert és beteljesítik Allah akaratát, amit megkövetel tőlük.

A cikkből az is kiderült, hogy a főellenség továbbra is az Amerikai Egyesült Államok. Bill Gates mellett pedig számos más híresség és gazdag ember fényképét is közzé tették, akiket holtan akar látni a terrorszervezet. Emellett arra is felszólították követőiket, hogy az USA-ban élő zsidók ellen is hajtsanak végre merényletet. A lehet, akkor a nyílt utcán, egyből csapjanak le rájuk.

Kép:wikipédia

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez