Az Instagramon keresi a macskáját az államfő

Híresen aktív Instagram használó Ramzan Kadirov Csecsenföld elnöke. Így ő a hőse ennek a hírnek. Pontosabban nem ő, hanem a macskája.

Komoly kéréssel fordult az internetezőkhöz Putyin elnök egyik leghűségesebb politikusa, Ramzan Kadirov:

Nyomtalanul eltűnt a macskánk. Nagyon hasonlít egy kis tigrisre. Mondják is mindig a vendégek, hogy nagyon-nagyon emlékeztet egy tigriskölyökre. Tíz napja tűnt el valahová.Azt gondoltuk, felbukkan majd, hiszen annyira kedveli a gyerekeket, szeret velük játszani és elkísérni őket a kapuig. De most már nagyon aggódunk. Lehet, hogy itt a közelben van valakinél. Az illető lehet, nem tudja, hol is keresse a gazdit. Biztos vagyok benne, hogy neki nem kell idegen macska. Ezért nagyon hálásak volnánk minden információért. Előre köszönöm szépen mindenkinek.

kadKadirov Instagram adatlapján egyelőre nem látható, hogy sikerült-e megtalálni a kedvencet. Ha még nem, az semmi esetre sem az internetezőkön múlik. Alig egy nap alatt már majdnem 30 ezren lájkolták a felhívást.

A macska egyébként a toyger faj képviselője, amelyet Judy Sudgen tenyésztett ki. A Nemzetközi Macska Egyesület 1990-es évek elején regisztrálta az új fajtát. Oroszországba 2008-ban érkezett meg az első példány, amelynek ott darabja 100.000 rubelt, körülbelül 4 millió 300 ezer forintba kerül.

Más családapákhoz hasonlóan a nyolcgyermekes Kadirov is igyekszik megtalálni az aprónép kedvencét. Viszont a csecsenföldi elnök ezzel a bejegyzéssel is erősíti a kritikát: ahelyett, hogy mindenfélékkel telepakolja a közösségi oldalt, inkább a kaukázusi tagállam feszültségeivel és gerillaharcaival foglalkozna többet.

Kép: Wikimedia Commons

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez