Államfők, akik lekörözik Kim Kardashiant a Facebookon

Több mint 28 millió lájkkal büszkélkedik az idomairól és valóságshow-iról híres Kim Kardashian West a Facebookon. Ezt az elképesztő számot több politikus is túlszárnyalja. Igaz, nincsenek sokan.

Csak kevesen jutnak fel a csúcsra – derül ki a legtöbb lájkot gyűjtő államfők listájából, amit rendszeresen elkészít a Facebook. Persze a csúcs relatív fogalom. Viszonyítási pontunk most Kim Kardashian, aki 28 milliós táborral büszkélkedik.

Őt csupán az amerikai elnök és az indiai miniszterelnök előzi meg. Igaz, mindketten elég magasan. Barack Obama adatlapját több mint 48, Narendra Modiét 34 millióan lájkolták eddig. Indiában a miniszterelnök mellett több miniszternek is milliós tábora van. Mindez persze nem nagy teljesítmény azoktól, akik a világ második legnépesebb országában politizálnak.

A lista harmadik helyezettje 8 millió lájkkal a török elnök, Recep Tayyip Erdogan. Őt több mint hatmilliós táborával holtversenyben követi Joko Widodo, Indonézia és Abdel Fattah al-Sziszi, Egyiptom elnöke.

Viszont a dobogó harmadik helyéről hamarosan letaszíthatják Erdogánt. Ehhez már csak félmillió lájkot kell gyűjtenie Ránija jordán királynénak.

Kép: pixabay

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez