10 éves korig ingyenes a többszörösen is gyerekbarát hotel Noszvajon

Alig két hónapja nyitotta meg kapuit a noszvaji De La Motte kastély szomszédságában a Tündérkert családbarát hotel. Az új szálloda annyira barátja a családoknak, hogy 10 éves korig ingyenes.

A vintage stílusú vadonatúj erdei szálloda 36 szobája kisgyerekes családoknak és romantikára vágyó pároknak is kínál ajánlatokat.

DSC_1150

n7

A hihetetlen szépségű zöld arborétum, a felfrissülést nyújtó fürdőház, a számtalan programlehetőség és a történelmi környezet elkápráztatja a vendégeket. Külön érdekesség, hogy a Tündérkert éttermében óriáspalacsintát is kínálnak. Hogy mit töltenek bele, annak csak a fantáziánk szab határt

DSC_1157

DSC_1170

DSC_1172

Ugyanakkor a Tündérkert nemcsak alacsony árai miatt családbarát. A szobákban külön emeletes ágy várja a kicsiket, ahová igazán kényelmesen be lehet kuckózni. Sőt, a szobákat nemcsak számmal, de állatokkal is jelölik. Ezenkívül baba-mama konyha is gondoskodik a kényelemről.

n6

DSC_1164

Az 5 hektáros kastélypark a Bükk hegység ölelésében égig érő erdei fenyőivel, közel ezer védett növénnyel, több száz egzotikus fajjal igazán üdítő élményt ad a zsúfolt, zajos város után. További részleteket a hotel honlapján olvashat.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez