Hét évig hitték halottnak – visszatért

Az indiai katona családja 7 éven keresztül azt mondta: a férfi a hadsereg katonájaként meghalt. A hadsereg is halottnak nyilvánította 3 évvel azután, hogy eltűnt 2009-ben, egy balesetet követően.

Dharamveer Singh indiai katona családja kártérítést is kapott a kormánytól, miután a férfit halottnak nyilvánították. A család valahol mélyen hitt abban, hogy egy napon vissza fog térni, és jól tették. A napokban édesapja kopogást hallott az ajtón. Amikor kinyitotta, meglepetésére a fia állt előtte. A család örömmámorban tört ki, a férfi pedig elmesélte a történetet arról, hogyan is tűnt el 7 évre.

soldier-5_1466054269

Három kollégájával utazott, amikor katonai járművüket baleset érte. Testét nem találták meg, de három évvel az eset után halottnak nyilvánították. Ő maga sem tudja, hogy pontosan mi történt vele. Elvesztette emlékezetét a balesetben, és az utcán koldult a közeli falvakban. Később csoda történt. A múlt héten elütötte egy motorkerékpáros, és a kórházban visszanyerte emlékezetét.

soldier-4_1466054413

„Attól, aki elütött, kaptam 500 rúpiát, és meg tudtam venni a jegyet Delhibe. Így jutottam haza. Le vagyok döbbenve. Olyan jó érzés újra látni a családomat. Alig ismertem meg a lányaimat, már egészen nagyok” – mondta. Felesége azt nyilatkozta: tudta, hogy férje egy nap vissza fog térni.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez