Míg ő szült, a rendőrök a medvékkel hadakoztak

Hiába harcolunk a sztereotípiákkal, időről-időre történik valami, ami bizonyítja, igenis van bennük igazság. A hétvégi eset a medvés orosz klisét erősíti.

Jakutföldi család horgászni indult a hétvégén a tajgára. Segítségül velük ment a 40. hétben lévő kismama is, aki annak rendje és módja szerint vajúdni kezdett az elhagyatott vidéken. Férje és nővére azonnal indultak vele a kórházba, de járművük elakadt egy mocsárban.

A férj gyalog folytatta útját, hátha sikerül valahol térerőre akadnia és segítséget hívnia. Ez meg is oldódott, de a mentősereg csak hosszú órák után tudta elérni a célt – számolt be a RIA Novosztyi orosz hírügynökség.

A súlyos vérveszteséggel is küzdő asszonyhoz végül megérkezett az orvos, de újabb komplikációk adódtak. Medvék környékezték meg az emberi sokadalmat. Ráadásul náluk éppen most van a párzási időszak. Így míg a nő szült, a többiek próbálták tőle távol tartani az állatokat.

Végül egészséges kislány született, akit csatárláncban kézről-kézre juttattak el a mentőautóig. Így mindenki, medvék és emberek különösebb baj nélkül úszták meg az esetet.

Kép: youtube

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez