Társkereső oldal többnejűeknek

Azad Chaiwala két portált is működtet azoknak, akik második, vagy éppen negyedik feleségüket keresik. Sokan támadják emiatt, ő viszont nem érti, mi ezzel a baj.

Azad Chaiwala 33 éves muszlim vállalkozó indította a secondwife.com és a polygamy.com társkereső oldalakat. Az előző muszlimoknak, az utóbbi bármilyen hitűeknek segít megtalálni második, harmadik, negyedik felüket.

Bár leginkább a Közel-Keleten népszerű a szolgáltatás, a Secondwife-nak már közel 35.000 brit regisztrált tagja van. Viszont Nagy-Britanniában a törvény bünteti a többnejűséget, akár 7 év szabadságvesztéssel is.

A Daily Mail beszámolója szerint nem egy brit képviselő szólt már a többnejű társkeresők ellen. A muszlim vallású Khalid Mahmood egyenesen hülyeségnek nevezte azokat és figyelmeztetett, hogy a többnejűségnek milyen negatív hatásai lehetnek a nőkre. A sokadik feleség gyakorlatilag semmi nem védi, például vagyoni követelésre sincs joguk.

Chaiwala viszont nem érti a vádakat. Eleve neme létezik olyan nő, akinek ne okozna problémát a többnejűség. Még Mohamed feleségei is féltékenyek voltak – hivatkozik a prófétára a vállalkozó. Ugyanakkor az iszlám legfeljebb négy feleséget engedélyez, amennyiben a felek egyetértenek a családi felállással.

Végül a nyugati képmutatással is a többnejűség mellett érvel Chaiwala: Az miért nem baj, hogy sokan rendszeresen bonyolódnak egyéjszakás kalandokba, prostituáltakhoz, vagy swinger klubokba járnak? És az miért baj, ha egy férfi megfelelő és becsületes keretek között akar együtt élni több partnerrel?

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez