Lukaku: Európa-bajnok akarok lenni!

A belga sztár egyáltalán nem visszafogott: nem érdekel, hogy ki ellen játszunk! A lényeg az, hogy mi egyre jobbak vagyunk. Sokan félnek tőlünk, de nekünk nem számít, hogy ki az ellenfél!

Romelu Lukaku nem akar érem nélkül hazatérni és gólkirály szeretne lenni az Európa-bajnokságon.

Az Eb megnyerése az álmom és a küldetésem – hangsúlyozza Lukaku, aki eddig egyáltalán nem brillírozott. “Olaszország ellen egyszerűen rossz napom volt, nemcsak nekem, de az egész csapatnak. De négy remek védőnk van. Minden meccsen úgy lépek a pályára, hogy mi nem kaphatunk gólt, miközben egy kis gólt azért el tudunk érni!”

Marc Wilmots szövetségi kapitány józan belga módjára értékelte a csapatot és tisztelettel beszélt a magyar ellenfélről. Lukaku szerint viszont sétagalopp lesz a Magyarország elleni mérkőzés. A vörös ördögök valószínűleg abban az összeállításban lépnek pályára vasárnap Magyarország ellen, mint amelyikkel Svédország ellen játszottak szerdán. A szövetségi kapitányt nyomasztja az esélyesség terhe, de Lukaku, aki gólkirály akar lenni, nem tart semmitől. Önbizalma a csúcson: csapatát képesnek tartja arra is, hogy megnyerje az Európa-bajnokságot Franciaországban.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez