62 éves egyiptomi milliárdoshoz ment férjhez Justin Bieber exbarátnője

Állítólag csak barátok voltak, de sokat lógtak együtt. Most már kevesebbet fognak.

A los angelesi modellt, Xenia Delit leginkább a “What Do You Mean” zenei videójából ismerhettük. Vagy a Playboy címlapjáról. Már azon túl, hogy azt pletykálták róla: Justin Bieber barátnője volt.

A 26 éves lány nemrég a nála több mint kétszer idősebb egyiptomi üzletemberhez, Ossama Fathi Rabah Al-Sharifhoz ment feleségül, a görög szigeten, Santorinin. Az esküvő állítólag több mint 1 millió dollárba került. Pyrgos faluban tartották, egy borászat, a Santo Wines tengerre néző birtokán. A fotók szerint a 150 vendég fehér székeken foglalt helyet a kertben, miközben a (félig) ifjú pár fél év randizás után friss virágokkal diszített baldachin alatt kimondta a boldogító igent.

xeniaesküvő

A menyasszony földig érő, hosszú ujjú, ám fent igencsak átlátszó Zahir Murad csipkeruhát viselt. Az öt koszorúslányon szintén hosszú ujjú, földig érő, ám mélyen felvágott, puderrózsaszínű Walter Collection ruha volt.

xenia-deli

Az egy méter magas torta ötemeletes volt, apró fehér habfodrok diszítették.

Nagyjából ennyit sikerült megtudnunk az álomesküvőről. Meg azt, hogy a mézeshetekből néhány napot Santorinin töltöttek, majd a férj magángépével Svájcba mentek – ott élnek az ifjú asszony szülei. Genf után Párizs és Lisszabon jött. A szürke hétköznapokon Xenia Deli színészetet tanul: a modellszakmából át akar nyergelni a filmre.

xenianászút

(Visited 2 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez