Nem akart aludni a gyerek, hozzáragasztotta a szőnyeghez

Mint a rajzfilmfigura, úgy érkezik vissza szüleihez az ágyba parancsolt gyermek egy pillanat alatt. Számtalan módszert kitaláltak már, hogy megtörjék ezt a bosszantó kitartást. Viszont amit egy jereváni apa csinált, az minden képzeletet felülmúl.

Sehogy sem sikerült lefektetnie kétéves kisfiát egy jereváni apának. Sokadik felszólításra is csak körbe-körbeszaladgált a gyermek. Az elcsigázott apa fejében végül megfogant az ötlet, hogyan is vessen véget az esti műsornak: a szőnyeghez ragasztotta a gyermeket.

Mindez már januárban történt, de az édesanya csak most szólt a hatóságoknak. Félt a férjétől, aki akciójával súlyosan megsértette a bőrt a fiúcska fején – számolt be a news.am örmény hírportál.

saudi-duct-taped-child-_t4q3

A ragasztós módszer nem teljesen eredeti. A neten számtalan képet látni, ahogy vastag ragasztóval rögzítik őrült szülők a kicsiket különböző felületekhez. Az egyik leghíresebb ilyen kép Szaúdi-Arábiában látott napvilágot: feltehetően az apa fekszik békésen a díványon, ami fölött mozdulatlanul lóg a falra ragasztott pelenkás.

Kép: adventurejay.com

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez