Hillary Clinton Pokémonokkal kampányol

Ahogy az amerikai elnökválasztás egyre közeleg, úgy rukkolnak elő egyre bizarrabb kampánytaktikákkal a jelöltek. Most már ott tartunk, hogy Clinton és Trump is felhasználta a Pokémon Go elképesztő népszerűségét, hogy még több embert érjen el.

Ha esetleg eddig nem hallott volna a Pokémon Go-ról (amennyiben van internete, ennek gyakorlatilag nulla az esélye), akkor itt olvashat arról, hogy még Irakban, a harcmezőn is ezzel játszanak a katonák, vagy nézze meg ezt a néhány perces összefoglalót (angolul):

Tehát az történt, hogy Hillary Clinton elnökjelölt kampányeseményt tart az ohiói Madison Parkban, ami egyébként – egyáltalán nem véletlenül – Pokémon Go gym és Pokéstop egyben.

“Csatlakozzanak hozzánk a Madison Parkban található Pokéstopnál és kapnak ingyen pokémonokat, illetve harcolhatnak is egymással, amíg szavazókat regisztrálunk, és többet megtudhat Hillary Clintonról és kampányáról! Hozzák el gyerekeiket is!”

– olvasható Clinton weboldalán.

Mondjuk ehhez képest Trump egészen visszafogottan ült fel a Pokémon Go vonatra. Ő ugyanis csak egy videót osztott meg a Facebook oldalán, amelyben egy pokélabdával kapják el Hillary-t.

Fotó: The Verge

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez