Élete árán mentette meg a családot a kobráktól a bátor kutya

Az ember legjobb barátja. Ez különösen igaz ebben a történetben. Egy dobermann megküzdött 4 kobrával, hogy megvédje gazdája családját.

Az indiai család kutyája állta a sarat, meg is ölte a négy kobrát, amelyek meg akarták támadni gazdáját és az egész családot. Sajnos végül ő is elpusztult. A család egy kis faluban él, mélyen Indiában, és még nem heverték ki a sokkos eseményt.

„Meg vagyok döbbenve. A legnagyobb áldozatot hozta értem és a családomért. Amíg élek, nem felejtem el. Imádkozom istenhez, hogy lelke békében nyugodjon” – mondta Dibakar Raita az újságíróknak, miközben könnyeivel küszködött.

A kígyókról kiderült, hogy hegyi kobrák voltak. A monszun idején sok hüllőfajta lepi el a falvakat, városokat, mert a fészküket elönti a víz. Hétfőn este a kígyók megpróbáltak bejutni a család házába, majd megtámadták a dobermannt, aki a házat őrizte a kapunál. A kutya sokáig harcolt a kígyókkal. A bámészkodók azt mondták: sok vér folyt, és sokáig tartott a küzdelem.

dc-Cover-ofqv4483kbj6p7u2456q8bbc56-20160714012430.Medi

A kutya addig nem adta fel, amíg meg nem ölte a négy kígyót. A harc után viszont összeesett, a kígyóméreg bejutott a vérébe. A falusiak virágkoszorúkat készítettek az állat temetésére.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez