Pokémon-szafarit ajánlanak az utazási irodák

A pokémonmánia nemcsak a közvetlen felhasználókat, de a különböző szolgáltatókat is megihlette. Az utazási irodák egy, de akár többnapos szörnyvadászatot is szerveznek.

A Pokémon Go eredeti verziójában 151 szörnyet kell összegyűjtenie a játékosnak. Viszont ebből csak 142 található az Egyesült Államokban, három valamely más országban van, a többi holléte egyelőre ismeretlen.

Szemfüles utazási irodák lecsaptak a lehetőségre és Pokémon-szafarit szerveznek a fanatikusoknak. Az Eventbrite eseményszervező portálon már több vadászatot is meghirdettek. San-Diegóban például egy egynapos úton transzfert, városnézést és strandolást is biztosítanak a szervezők a szörnyvadászat mellett.

Hasonló ötlettel állt elő a világ negyedik leglátogatottabb művészeti múzeuma, a New York-i Metropolitan. Csupán 39 dollárt (valamivel több mint 11 ezer forint) kérnek a múzeumban lakó Pokémonok összegyűjtéséért. Ezzel a látogatóknak nemcsak a számát, de a tájékozottságát is szeretnék növelni.

Franciaországban egy ingatlanközvetítő használta ki az alkalmazás körüli lelkesedést – számolt be a Nice-Matin. A déli Six-Fours-les-Plages egyik házát azzal hirdeti, hogy a ritka szörny, Mélofée a birtokon lakik. Egyelőre nem tudni, hatott-e a reklámfogás.

Kép: pixabay

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez