Potenciális First Lady meztelenül egy bulvárlap címlapján

Melanie Trump fotómodell volt, mielőtt a milliárdos vállalkozó nőül vette. A szép szlovén modell egy francia bulvárlapban, a Maxban mutatta meg bájait húsz évvel ezelőtt. Akkor még nem is ismerte Donald Trumpot. Arról pedig nyilván fogalma sem lehetett, hogy leendő férje egyszer majd eséllyel pályázik a Fehér Házra.

A New York Post című bulvárlap közölte Melanie Trump meztelen képét a címlapján. A dolog érdekessége az, hogy a lap a konzervatív Rupert Murdoch tulajdona. Ő a republikánusok egyik fő támogatója az Egyesült Államokban. Amúgy pedig kínos erkölcsi botránnyal volt kénytelen szembenézni médiabirodalmában. A Fox News televízió alapító elnöke kénytelen volt lemondani, mert sok munkatársnője azzal vádolta: valóságos szexuális ragadozó volt!

Twitter/@nypost
Twitter/@nypost

Mit szól mindehhez Donald Trump? A vállát rándítja és folytatja a választási kampányt – írja a Russia Today. Nem kizárt, hogy a meztelen fotó is annak a része. Mindenesetre Melanie, a potenciális First Lady többször is elmondta: esküvőjük díszvendége nem volt más, mint a mostani nagy vetélytárs, a Clinton-házaspár.

Kép: flickr

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez