Igazi szexuális ragadozó volt a Fox News főnöke

3,15 millió dollárt kapott azért Laurie Luhn, hogy hallgasson furcsa viszonyáról, mely a főnökéhez fűzte. Az amerikai Fox News majd’ mindenható ura nemrég lemondott, miután a tulaj közölte vele: vagy önként távozik, vagy kirúgják. Már több mint 20 nő jelezte, hogy Roger Ailes szexuálisan zaklatta őket. A konzervatív televízió egykor nagyhatalmú ura természetesen cáfol.

Szadomazo aktusokra kényszerített egy nővel, legalább háromszor – állítja hosszú interjújában Laurie Luhn, aki szerint volt főnöke igazi szexuális ragadozó. Több mint húsz évig állt a szolgálatában és minden kívánságát teljesítenie kellett. Akárhol vagy, akármit csinálsz, mindig mindenben a rendelkezésemre kell állnod! – ez volt a parancs. 500 dolláros fiatal gyakornokként kezdte még a Republikánus Pártban, ahol a Fox News egykori főnöke nagykutya volt. Az ifjú gyakornoktól a legfőbb elvárás az orális szex volt – írja a brit The Guardian.

Mindenki tudott mindent a Fox Newsnál – hangsúlyozta a New York magazinnak adott interjúban az egykori gyakornok, aki több mint húsz éven keresztül állt főnöke rendelkezésére. A befolyásos konzervatív televíziónál akkor robbant a bomba, amikor a szép szőke műsorvezetőnő, Gretchen Carlson szexuális zaklatással vádolta meg a főnökét. Ez lavinát indított el, és már több mint húsz nő jelezte: ő is az áldozatok között volt a Fox Newsnál. A nők megköszönték az egykori gyakornoknak, hogy kitálalt, annak ellenére, hogy korábban 3,15 millió dollárt kapott azért, hogy hallgasson főnöke szexuális játékairól.

Kép: Roger Ailes (Flickr)

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez