Légi szolgáltatás: szexelj a magasban

A flört elkerülhetetlen a hosszú repülőutakon. Sokan azonban tovább mennek, egész a mosdóig egy gyors numerára. Most két amerikai légitársaság is szexet, pontosabban romantikát ajánl – 1609 méter fölött.

A Mile High Clubhoz évek óta csatlakoznak olyan pilóták, légi utaskísérők és utasok, akik már szexeltek legalább 5280 láb, azaz 1609 méter magasan. Időnként azonban felröppen a hír: letartóztattak utasokat, amiért a gépen szerették egymást.

Hogy senkinek ne támadjon gondja a hatóságokkal, az ohiói Flamingo Air új szolgáltatást vezetett be. Romantikus repülőutakat kínál pároknak, ahol minden adott a kellemes együttléthez, a szexet is beleértve.

Az egyórás út 495 dollárba (138.000 Ft) kerül – mesélte a Business Insider cikkében a légitársaság vezetője, David MacDonald. Mindezért puha párnák, csoki, pezsgő és teljes diszkréció jár. A pilóta fülhallgatóban irányítja a gépet, nehogy az esetleges hangok elvonják a figyelmét. Február 14. körül legnagyobb a forgalom, de átlagosan heti három fuvar összejön.

Las Vegasban a Love Cloud csábítja hasonló szolgáltatásra az utasokat. Az alapító, Andy Johnson elmondta, hogy a tehetős vendégek mellett leginkább nők telefonálnak, akik nagyon is tudják, mit akarnak. Főleg bakancslistájuk és kerek házassági évfordulóik miatt indulnak a magasba.

Kép: Wikipedia

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez