Itt az új rész: Elképesztően sokan nézik a Középsulit

A nyári szünet vége felé a Középsulisokban dúlnak az érzelmek – derül ki a népszerű magyar tinisorozat legújabb epizódjából. Tudta, hogy nemcsak Magyarországon, de a világ más tájain is nézik a Középsulit?

A Középsuli brand tinisorozatainak a világ legtöbb országából van nézője, az egyes epizódokat átlagosan félmillióan követik nyomon, de vannak olyan részek is, amelyeket több mint egymillió ember látott – derül ki a friss adatokból. A Középsuli közösségi médiáinak és online felületeinek havonta összesen több mint négymillió látogatója van.

A legtöbben Magyarországon és Romániában kedvelik a sorozatot. A nézők többsége 14-18 év közötti, de a 8-14 és a 18-24 év közöttiek száma is jelentős. A 24-6o-as korosztályban is akad még mérhető számú nézője a sorozatnak, 6o év felett ugyanakkor csak elvétve.

Érdekesség, hogy a legfiatalabb, 8-14 közötti korosztály a legaktívabb a kommentelésben. A sorozat epizódjait figyelemmel kísérők 73 százaléka visszatérő néző, és folyamatosan figyelemmel kíséri az epizódokat. A legújabbat, a 34-et lent nézheti meg.

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez