Ezért válnak Brangelináék

A helyzet durvább, mint gondolnánk. Annyira durva, hogy Angelina Jolie kizárólagos felügyeletet kér a hat gyermek fölött.

Az Oscar- és Golden Globe-díjas rendező és színésznő hétfőn adta be a keresetet ugyancsak Oscar- és Golden Globe-díjas férje ellen. Kábítószerrel való visszaélés, düh, nézeteltérések a gyerekek körül – a TMZ magazin szerint ezek állnak a háttérben.

Kibékíthetetlen ellentétek is szerepelnek a jogi dokumentumokban. Jolie teljes felügyeletet kér a gyerekek fölött, úgy, hogy Pittnek csak láthatási joga legyen – szó sem lehet szerinte a további közös gyereknevelésről. A barátok szerint egyébként éppen ezen borult ki Angelina Jolie, nagyon elkeserítette az, ahogy a férje bánt a három saját és három örökbe fogadott gyerekkel. Az amerikai magazinnak egyik forrása arról beszélt, hogy elege lett Pitt füvezéséből és ivászatából, ami hirtelen haraggal párosulva veszélyeztetheti a gyerekeket – legalábbis Jolie így érezte.

A képben nincs egyik oldalról sem egy harmadik. Angelina Jolie nem tart igényt feleségtartásra, a különélés kezdetének szeptember 15-ét jelölte meg.

A pár 2014. augusztusában házasodott össze, akkor már 10 éve együtt voltak. Legutóbb júliusban jelentek meg nyilvánosan együtt, akkor az ikreiket, Knoxot és Vivienne-t vitték szülinapi reggelire Nyugat-Hollywoodban.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez