Kedves államfő, hadd építsünk ufó-nagykövetséget!

Bármikor visszatérhetnek hozzánk, készüljünk fel a fogadásukra, építsünk nagykövetséget számukra – kéri az emberiségtől a raëliánus egyház. A mongol hívek saját államfőjüktől várják az építési engedélyt.

A raëliánus egyház egy ufó-vallás. A francia Claude Vorilhon, azaz Raël alapította 1973-ban. Akkori megvilágosodása óta hirdeti, hogy a földi életet a fejlett földönkívüli lények (Elohim) tervezték. Mózes, Jézus és Buddha is Elohim prófétái voltak és bármikor készek visszatérni a Földre.

Ezt az óhajukat Raëllal is tudatták már. Akárhol azonban nem lehetne őket fogadni, szükség volna egy megfelelő helyre. Az Elohim ufónagykövetség projekt nem régiben videóüzenetben fordult a világ államaihoz: engedjék náluk felhúzni az épületet.

Csupán 4 négyzetkilométernyi területet és semlegességet kérnek a hívek. Hiszen cserébe nemcsak különleges védelmet, de gazdasági előnyöket is remélhetnek. Nyilvánvaló, hogy a turisták özönlenének az ufó-nagykövetséghez.

Egyelőre még egy ország sem jelentkezett a felhívásra. A mongol raëliánusok már kértek engedélyt saját elnöküktől, de még semmilyen választ nem kaptak. Ők viszont nem adják fel – írja az Asiarussia hírportál. Következő gyűlésüket október 8-án tartják Ulánbátorban, amikor emlékeztetni fogják az elnököt a kérvényre, és arra, hogy ők bizony várnak a válaszra.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez