Így fogott ki az öregedésen a 80 éves modell

A divatvilág szereti sokkolni a közönséget – egyre gyakrabban tűnnek fel különleges modellek a kifutókon, akik elsősorban nem a szépségükkel, hanem valamilyen feltűnő adottságukkal hívják fel magukra a figyelmet.

Nemrégiben járta be a világsajtót a 80 éves kínai modell, Desun Wang elképesztő története, aki félmeztelenül vonult végig a modellek között egy divatbemutatón, hatalmas sikert aratva. Testét ugyanis még a huszonévesek is megirigyelhetnék, olyan kidolgozott. Izomzata tökéletes, és kisugárzása is magabiztos, derűs.

A „legszexibb kínai nagypapa” azóta igazi híresség, és mindenki arra kíváncsi: mi a titka. Hogyan lehet az ő korában ilyen fiatalosan kinézni? Mr. Wang szívesen ad tanácsot, előadásokat tart és interjúkat ad, időseknek és fiataloknak is.

Fontosnak tartja, hogy az ember mentálisan és fizikálisan is figyeljen az egészségére, hiszen csak így lehet azt elérni, hogy összhangban legyen önmagával.

„A természet meghatározza az életkorodat, de a lelkiállapotodért Te magad vagy felelős.

Úgy tudod eldönteni, öreg vagy-e vagy sem, hogy felteszed magadnak a kérdést: van merszed valami olyasmihez, amit sosem próbáltál ezelőtt?”

– mondta egy interjúban.

Mr. Wang külsejével Kínát is jól felrázta, ott ugyanis kifejezetten szokatlan az övéhez hasonló mentalitás. Az országban viszonylag korán mennek nyugdíjba az emberek, a nők 50, a férfiak 60 évesen már nagymamák és nagypapák, vagy legalábbis úgy kezelik őket. Kevesen foglalkoznak a külsejükkel, a sportra sem jut annyi energia, amennyi kellene. A sport komoly szerepet játszott Mr. Wang jelenlegi szuper fizikumában, hiszen már fiatalon is aktívan atletizált, és ezt a jó szokását a mai napig megtartotta.

„Reggelente tanulok, könyveket és híreket olvasok. Délután háromtól hatig viszont kondizok egy teremben, ami itt van a házam közelében”

– nyilatkozta.

Az étkezésre kevésbé figyel, de a napi három óra edzés mellett azért még fél mérföldet leúszik, így ügyelve az idomaira. Ami pedig a jövőt illeti, úgy tartja: egy ember addig tud fiatalos maradni, amíg van célja. Neki pedig egy extrém sport kipróbálása a következő kihívás, így lehet, hogy hamarosan a 80 éves modell ejtőernyős fotóin ámulhat majd a világ.

(Visited 25 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez