Az anya elment berúgni – a kislányát megették az óriáspatkányok

A három hónapos kislány meghalt, miután az óriáspatkányok megették a szemét és a fülét. Az egész testét harapásnyomok borították, mire a mama hazatért a buliból. Szerencsére magával vitte a kislány fiú ikertestvérét, így ő nem lett az óriáspatkányok áldozata Dél-Afrika legnagyobb városában, Johannesburgban. A 26 éves anyát letartóztatták.

Az ikrek születése után az ifjú anya minden este elment berúgni Johannesburg külvárosában. A szomszédok figyelmeztették: a kicsik nagyon sírnak! Erre az anya – első alkalommal – magával vitte a buliba a kisfiút is. Ő így megúszta. A kislány halála viszont rémes lehetett, hiszen elevenen falták fel az óriáspatkányok. A letartóztatott anyát halált okozó vétkes könnyelműséggel gyanúsítják Dél-Afrikában. A Lucky (Szerencsés) nevű kisfiút viszont ünnepelték a lepukkant elővárosban.

Az óriáspatkányok állandó lakói a külvárosi lakónegyedeknek Dél-Afrikában, ahol a szegények higiéniai állapota kriminális. Az viszont ritkán fordul elő, hogy az óriáspatkány gyilkoljon: így a közvélemény egyértelműen az anyát teszi felelőssé azért, hogy miközben ő részegen mulatott, óriáspatkányok ették meg három hónapos kislányát Johannesburgban, Dél-Afrikában.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez