Senki nem élvezte úgy a karácsonyi repülést, mint ez a három nő

Miközben tömegjelenetek zajlanak Európában és Amerikában a reptereken és a gépeken, hisz karácsonyra mindenki igyekszik a családjához eljutni, három barátnő úgy utazott, ahogy mindannyian szeretnénk – a személyzet teljes mértékben elkényeztette őket.

A harmincas éveikben járó barátnők voltak az egyetlen utasok a British Airways Gibraltárból Londonba tartó járatán. Kicsit meglepődtek, amikor kiderült, hogy övék az egész gép, de aztán hamar belejöttek. A turistaosztályra szóló jegyükkel a business osztályra ültették és pezsgővel, háromfogásos ebéddel kényeztették őket. Szelfizhettek is a kapitánnyal, ami manapság az egyre szigorodó biztonsági előírások miatt igazán nem nevezhető mindennapi dolognak.

gep2

Hogy miért volt ilyen szerencséjük? Késett a gép, a többi utas pedig nem volt olyan türelmes, mint ők: áttetették a jegyüket más járatokra, a repülőtér teljesen kiürült. Így aztán Gibraltáron csak ők hárman szálltak fel. A legénység is viccesnek találta és élvezte a dolgot, a kapitány azt mondta, soha nem vitt még gépet mindössze három utassal. Landolásnál ki is ment, hogy elmagyarázza nekik, mi is történik. Közölte, hogy rá most rá nincs is szükség, robotpilóta viszi le a gépet. “Na, akkor kértünk még egy üveg pezsgőt” – mesélte a BBC-nek a három szerencsés utas egyike.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez