Mike Tyson élő adásban ment neki egy kanadai tévésnek

 

A CP24 műsorvezetője biztosan megbánta, hogy “elítélt erőszakolóként” jellemezte az egykori nehézsúlyú boxvilágbajnokot.

Nathan Downer legnagyobb szerencséjére csak verbális támadást kapott Tysontól, aki szerdán jelent meg a CP24 hírcsatorna egyik beszélgetés műsorában, hogy a “Mike Tyson: Undisputed Truth” címú egyszemélyes fellépését népszerűsítse a sajtósával együtt. A riporter azonban eltért a témától, és megkérdezte Tysontól, aki találkozott a botrányai miatt világhíressé vált torontói polgármesterrel, Rob Forddal, hogy szerinte nem csökkenti-e a politikus választásai esélyeit, hogy “egy elítélt erőszaktevővel találkozott”.
Tysonnak ez nagyon nem tetszett, és érzéseinek hangot is adott. “Tudod, érdekes, hogy elsőre jó fejnek tűnsz, miközben valójában csak egy szarzsák (little piece of shit) vagy, ez szarság volt”, mondanivalóját egy “bazdmeggel” nyomatékosítva. Amikor pedig Downer finoman figyelmeztette arra, hogy nem kéne káromkodnia, mert élő adásban vannak, Tyson lazán odavetette: “Nem érdekel, mit tudsz csinálni vele”.
Ekkor Tyson sajtósa igyekezett visszaterelni a beszélgetést a fellépésre, de nem járt nagy sikerrel. Downer megkérdezte, mi volt idegölőbb, a ringben állni, vagy a színpadon, Tyson közölte: “Sokkal idegtépőbb egy olyan szar alakkal beszélgetni, mint te.” Amikor erre válaszul a műsorvezető gyorsan lezárta a beszélgetést, búcsúzóul egy újabb bazdmeget engedett el.
A furcsára sikeredett interjú után Tyson ügynöke Downert hibáztatta az eset miatt, aki eltért az előre egyeztetett témától, ami showműsora lett volna.
A Tyson kitöréséről készült videót e cikk írásakor már több, mint egymilliószor nézték meg a YouTube-on.
{youtube}FDdSVYmp714{/youtube}

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez