A TOP 50 sikeres magyar között ott az AHU önkéntese, dr. Fodor Réka

Immár 13 éve gyűjti össze a legsikeresebb magyarokat a TOP 50 Sikeres évkönyv. Az élet minden területéről szerepelnek benne olyanok, akik valami miatt elvitathatatlanul a TOP-on vannak, kimagaslót alkottak.

A válogatást jelölések és alapos megfontolás előzik meg, végül azok kerülnek be az évkönyvbe, akiknek a teljesítményét, munkáját, tehetségét a legnagyobbra tartják az elbírálók. A TOP 50 Sikeres 2017-ben ott van dr. Fodor Réka orvos is, aki a Magyar Afrika Társaság (AHU) önkénteseként részt vett a társaság egyik afrikai orvosmissziójában, és erről könyvet is írt.

“Világokat tudunk megváltoztatni, ha csak egyetlen embernek is adunk álmot.” Ez a 45 éves doktornő mottója, amelyet ő a gyakorlatban is megvalósít. 2010 óta férjével együtt a Nourish The Children (Tápláld a Gyermeket) program aktív résztvevője, majd 2012-től nagykövete. 2015-ben az AHU 11. orvosmissziójának volt a tagja Ugandában. Tavaly óta a Semmelweis Egyetem Családorvosi tanszékének akkreditált egyetemi oktatója. Népszerűek motivációs előadásait tartalmazó CD-i, számos médiamegjelenés is jelzi sikereit. Mindemellett boldog családi életet él férjével, két kislányával, kutyájával és cicájával. Dr. Fodor Réka 2016-ban könyvet is megjelentetett, Afréka – egy missziós orvos kalandjai Afrikában címmel. Ennek bevételét a következő orvosi missziójára fordítja. Hogy visszamehessen a fekete földrészre, még több emberen segíteni.

Dr. Fodor Rékát nemrégiben Iroko-díjjal is kitüntették. 

iroko

A doktornőről és könyvéről ITT olvashatnak bővebben.

Vagy itt láthatnak-hallhatnak többet:

 

 

(Visited 20 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez