Letartóztatták a sztriptíztáncosnőt, mert félmeztelenül kampányolt

Harminc rohamrendőr vette őrizetbe Franciaországban az 52 éves félmeztelen táncosnőt, akit összetévesztettek egy feminista mozgalom aktivistájával

Cindy Leet természetesen szabadon engedték, hiszen ő a Pleasure Party hivatalos elnökjelöltje Franciaországban. A helyi törvények szerint mindenkinek joga van indulni az elnökválasztáson, ha legalább 500 választott tisztségviselő támogatását élvezi. A sztriptíztáncosnő eddig nem szerzett meg egyetlen aláírást sem. A határidő pedig hamarosan lejár. Így nem valószínű, hogy a Pleasure Party jelöltje valóban részt vehet az elnökválasztáson Franciaországban, amelynek első fordulóját április 23-án tartják.

A francia sajtó három esélyes jelöltről ír: a liberális Emmanuel Macron a közvélemény-kutatók szerint most először megelőzte Marine Le Pen asszonyt, a szélsőjobboldali Nemzeti Front elnökasszonyát. A bronzérmes Francois Fillon, a jobboldali konzervatív jelölt, aki kezdetben toronymagas esélyesnek tűnt, de aztán a sajtó kínos leleplezéseket közölt vele kapcsolatban. Feleségét és gyermekeit alkalmazta közpénzen – szabálytalanul, és lehet, hogy törvénytelenül. Az ügyészség vizsgálódik és ez nem tett jót Fillon népszerűségének. Az őrizetbe vett sztriptíztáncosnő is azzal kampányolt, hogy küzdeni kell a korrupció ellen! Akár úgy is, hogy pucéran tüntetünk Franciaországban.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez