Arany Glóbusz – a Lokál és a Budapest Fényei vitték el a kupát, remekelt a Középsuli is

Március 11-én léptek ismét pályára léptek a 9. Arany Glóbusz kupáért az újságírók, a médiacsapatok. A Tüskecsarnokban idén is parázs meccseket játszottak a hölgyek és urak.

Ha tavasz, akkor Arany Glóbusz Kupa. A hagyományoknak megfelelően az újságírók és a média legjobbjai kemény meccseken hajtottak a kupákért és az érmekért teremfociban és kosárlabdában. Idén kilenc csapat állt a parkettre. Itt voltak Magyarország legkedveltebb online diák-szappanoperája, a Középsuli sztárjai is.

kupa1

Természetesen a meccsek szüneteiben forogtak a kamerák és készült az újabb epizód. A mérkőzések előtt a hangulatról a Réthy Fashion farmerdivat-show és egy izgalmas fürdőruhás divatbemutató gondoskodott. A bikiniket a Victoria Shop biztosította, mely eredeti Victoria Secrets modelleket forgalmaz.

kupa2

A csodálatos modellek után aztán már másfajta izgalmak borzolták a férfiak kedélyeit, hiszen elkezdődött a csata a kupákért és érmekért. Sportszerű küzdelemben nem is volt hiány. Egész délután pattogott a labda és a csapatok odatették magukat. Újra megcsillogtatta góllövő képességét csinos modellekből álló Supergirls csapat. Nem volt könnyű feladat kétvállra fektetni a lányokat.

kupa3

Már este hét óra volt, mire eldőlt, hogy kik vihetik haza az idei Arany Glóbusz Kupát. A csapatok teljesen kihajtották magukat, így az ünnepélyes díjátadó előtt szusszanásnyi szünetet jelentet az újabb divatbemutató. Persze a fotósok nem hagyhatták ki a szünetben, hogy ne lőjenek néhány csábos fotót a legszexisebb lánycsapatról.

kupa4

Végül kiderült a nyertesek kiléte. Streetballban a Budapest Fényei lettek a győztesek, a teremfocikupát pedig a Lokál csapata vehette át.

kupa5

A második helyen mindkét sportágban a Középsuli remekelt, megmutatva, hogy nemcsak a kamera előtt hozzák a legjobb formájukat.

kupa6

Az ezüstérmet a palánk alatt a Világszám, a kapu előtt pedig a Bayer csapata érdemelte ki.

kupa7

A legtöbb kosarat a nagyon jó formát hozó Budapest Fényei játékosa, Nagy Zoltán dobta, a foci gólkirálya 2017-ben Hoffman Tamás lett a Népszava csapatából. A sorozat természetesen jövőre folytatódik.

Fotó: Bocskay Zsolt

 

 

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez