Hétvégén lesz a nagy Középsuli pengepárbaj

A Középsuli sorozat kétségkívül a legnézettebb magyar sorozatok közt van, rajongótábora pedig egyre csak növekszik. Most hétvégén kiderül, ki mennyire penge a sorozatból.

A Penge nevű online játék hasonlóan működik, mint a jól ismert Honfoglaló – lényege, hogy rövid időn belül kell válaszolni egy-egy kérdésre. Most hétvégén különleges Középsuli pengepárbaj veszi kezdetét, aminek tétje is van.

„A játékosoknak kifejezetten a nagyon kedvelt Középsuli netes sorozat tartalmából kell válaszolniuk kérdésekre. Szereplők, események, helyszínek és poénok. Természetesen annak van a legnagyobb esélye, aki a legtöbb részt ismeri” – mondta Kovács Robertina, a középsuli.hu felelős szerkesztője.

Középsuli rajongó vs. Középsuli rajongó?

nevtelen2

Október 15-én és 16-án a párbaj egyrészt abban különleges, hogy a sorozat szereplői is beszállnak, és korántsem biztos, hogy ők mindenre tudják a választ. Egy perc alatt kiderül, ki a jobb. 6 kérdés, 60 másodperc. Aki vasárnap este 21:00-kor megszerzi a ranglista első 10 helye közül az egyiket, Középsuli-nyereményekkel gazdagodik.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez