Lövöldözés az éjszakai klubban – egy halott és 15 sérült

Semmi jel sem mutat terrorakcióra – hangsúlyozta Cincinnati városának (USA) polgármestere, aki hozzátette: az áldozatok számára ez persze mindegy! Eljöttek, hogy szórakozzanak, és lelőtték őket.

Egy ember a helyszínen meghalt, kettő kritikus állapotban van a kórházban. A többi sérült nincs életveszélyben – közölték a rendőrök Ohio államban.

Senki sem tudja, hogy mi váltotta ki a lövöldözést az éjszakai bárban. A rendőrök szerint többen is lőttek, de személyleírások nincsenek. Részben mert a közönség nagy része be volt rúgva vagy be volt lőve, illetve nem kívánt személyleírást adni. A Cameo bár híres arról, hogy gyakori ott a fegyverhasználat. Az elmúlt években többször is volt itt lövöldözés.

Tavaly Orlando városában (Florida állam) 49 ember halt meg, amikor egy iszlamista merénylő tüzet nyitott egy melegek által látogatott bárra. A merénylő, aki maga is meleg volt, állítólag vallási okból ölt. Az iszlám halálos bűnnek tekinti a homoszexuális kapcsolatot. Azóta nagyon megszigorították az éjszakai bárok biztonsági ellenőrzését. A rendőrök egyből a helyszínen is voltak, de a lövöldözők már elmenekültek Cincinnati városában, az Egyesült Államokban.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez