Június végén startol a Facebook Közösségek Csúcstalálkozója Chicagóban

Ebből az alkalomból találkozik a Facebook alapítója, Mark Zuckerberg olyan személyekkel, akik segítettek közösséget építeni az oldalon keresztül.

Két évvel ezelőtt egy Lola Omolola nevű nigériai nő megalapította a Female IN nevű Facebook csoportot, abból egy célból, hogy legyen egy hely, ahol a nők tabuk nélkül tudnak beszélgetni egymással olyan témákról, mint a házasság, szex, egészségügyi és munkahelyi problémák. Azóta több, mint egymillió nő csatlakozott a csoporthoz, olyanok is, akiknek ez az egyetlen lehetősége, hogy megosszák valakivel a gondolataikat – számolt be róla az AfricaNews.

A csoport létrehozójával most a Facebook feje, Mark Zuckerberg személyesen is találkozott, a hamarosan startoló Facebook Közösségek Csúcstalálkozója alkalmából. „Szeretnék még több Lolához hasonló adminnal találkozni, és beszélni velük arról, hogy tudnánk őket segíteni abban, hogy még jobban működjön a közösségépítés.” Zuckerberg azt is leírta a posztjában, hogy a június 22 és 23 között tartandó eseményt élőben közvetítik majd a közösségi oldalon, így szinte az egész világon kaphatnak majd ötleteket az érdeklődők olyanoktól, akik elértek sikereket az online közösségépítésben.

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez