Ezért van szükségük az egyhetes Clooney-ikreknek testőrökre

56 éves korában lett apa George Clooney, aki maximálisan élvezi új szerepét. Ő pelenkázza a két babát – nyilatkozta a Daily Star című lapban Nick Clooney.

A boldog nagypapa, aki korábban televíziós riporter és műsorvezető volt, szintén odavan a boldogságtól. Régebben követelmény volt számomra az objektivitás, de két ilyen pompás baba láttán nem tudok tárgyilagos lenni: egyszerűen csodálatosak!

Ugyanígy éreznek az anyai nagyszülők is. Alamuddin nagypapa Bejrútban maradt, de a nagymama elkísérte a lányát Londonba, hogy segítsen. Angyalok – így nyilatkozott unokáiról, az egyhetes ikrekről. Akiket annyira félt George Clooney, hogy testőröket fogadott melléjük.

Üldözési mániája lenne? Egyáltalán nem biztos! A sztárok gyermekei a Lindberg bébi balsorsa után sehol sem érezhetik magukat teljes biztonságban. De nemcsak a pénzhajhász gyerekrablók jelenthetnek veszélyt. Amal asszony, a boldog mama jóhírű ügyvéd. Korábban már kapott fenyegetéseket amikor a Maldiv-szigetek exelnökét védte. Később pedig az Iszlám Állam egyik túszának a védője volt.

Clooney már ezért alaposan megerősítette angliai házának védelmét. Lézerrendszer védelmezi a Clooney-házat az illetéktelen behatolóktól. Ha pedig még ez sem lenne elég, akkor ott vannak a testőrök, akik az egyhetes ikreket, Ellát és Alexandert az életük árán is megvédik.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez